jun 19

Update top 5 LED TV’s en 3D TV’s

De grote televisiefabrikanten zoals Philips en Samsung hebben de afgelopen tijd hun nieuwste modellen LED TV’s en 3D TV’s gepresenteerd dus het werd hoog tijd voor een update van onze top 5 lijsten.

Met name Philips heeft een aantal erg leuke modellen uitgebracht, met hoge refresh rates van 400hz op de 3D tv’s (lees hier waarom dat belangrijk is), volop internet mogelijkheden (Smart TV), uiteraard full HD beeldkwaliteit en bovendien zeer scherp geprijsd… u bent immers op GoedkopeTV.be!

Ook Samsung heeft een groot aantal nieuwe modellen uitgebracht. Deze kunnen naar onze mening echter niet opboksen tegen de Philips modellen. De goedkopere modellen hebben bijvoorbeeld vaak een refresh rate van slechts 50 hz terwijl 100 hz wat ons betreft toch echt het minimum is om optimaal te kunnen genieten van Full HD televisie (bij 3D weergave is dat zelfs 200 hz). Daarnaast zijn de Samsung toestellen vaak ook wat duurder dan een Philips televisie, en dat terwijl de Philips betere specificaties heeft.

Toshiba heeft daarentegen wel een aantal scherp geprijsde tv’s geintroduceerd met mooie specificaties, maar toch leggen ook die het af tegen de Philips modellen. Zo heeft de nummer 3 uit onze top 5 LED TV’s weliswaar een iets gunstiger prijskaartje dan de nummer 2 van Philips, maar die biedt wel een groter beeld (42 inch vs 40 inch) en bovendien is de Philips een Smart TV waarmee u op internet kunt. Anno 2012 toch wel een belangrijke functie volgens ons.

Dat is ook de voornaamste reden dat de Philips 3D televisie boven de LG staat in onze top 5 van 3D TV’s. Daarnaast heeft de Philips een refresh rate van 400 hz tegenover de 200 hz van LG. Aan de andere kant biedt LG wel een groter beeld (42 inch tegenover de 40 inch van Philips) en hij is nog wat goedkoper ook. Aan u de keuze wat u belangrijker vindt : een groter beeld of meer mogelijkheden.

Succes met uw keuze!

Posted in TV Nieuws | Leave a comment
mrt 14

GoedkopeTV.be is online!

Welkom op GoedkopeTV.be! Op deze website vindt u allerlei informatie over de nieuwste technieken zoals LED, LCD en plasma, de ontwikkelingen op 3D gebied, de beste aanbieders van digitale televisie en veel meer.

Daarnaast vindt u hier natuurlijk ook alle nieuwtjes op TV gebied.

We heten natuurlijk niet voor niets GoedkopeTV.be dus we hebben ook diverse top 5 lijsten samengesteld met de beste keuzes van dit moment. We hebben een top 5 met LED TV’s, 3D TV’s en blu-ray spelers voor u samengesteld. Hierbij is vooral gekeken naar de prijs/kwaliteit verhouding: waar krijgt u het meeste waar voor uw geld dus.

Heeft u een vraag of wellicht een goede aanvulling op één van onze artikelen? Plaats dan gerust een reactie!

Veel plezier op onze website!

Posted in TV Nieuws | Leave a comment